fredag 1 januari 2010

Nytt år, nya möjligheter...

Så var det nytt år! Och det bästa med det är att vi är på rätt sida nyår, vilket betyder att det snart blir ljusare ute, våren och sommaren kommer och så är det många ledigheter på våren. Det tänker jag extra mycket på nu när jag snart ska börja jobba...
Igår firade vi nyår hos våra vänner. Det var den bästa dagen, kvällen och natten på länge :D !! Tack, familjen A/S! Fotot nedan, som för övrigt är felvänt, visar presenten vi hade med oss till dem. Jag gjorde iordning en tändsticksask med värmeljus (favorit i repris) och en matchande cellofanpåse med lite smått och gott i. Roligt och snabbt att göra och uppskattad present. Kul! Jag ska göra fler påsar med både tändsticksaskar och annat i som kan ligga färdigt att ta med när vi ska bort. Det blir alltid lite panik i sista stund när man ska iväg, skönt att kunna ha färdigt. Det här och kort av olika slag ska jag satsa på på pysselträffarna i vår. Det blir inte så mycket att släpa med som när man gör album.

Det här är ju en pysselblogg, men jag kan inte låta bli att lägga ut en vinterbild också! Fotografering är ju en annan av mina passioner, och man måste ju passa på att fota nu när det är så härlig vinter ute! Bilden nedan tog jag när vi åkte snowracer vid Nyköpingshus häromdagen. Smällkallt var det men strålande solsken. Fast nog är det lite konstigt var det, det var bara vi där... Det är jullov, snö och solsken, men var är alla barn???

Idag visade mamma mej en kul sak genom webkameran, hon har sytt en väska till min cuttlebug!! Ska bli kul att se den! Tack snälla mamma!
Tänkte hålla mej lite kortfattad den här gången :) så jag önskar er alla ett gott nytt pysslår! Inger, pigga på dej fort nu så vi kan börja ses lite mer regelbundet. Carina, måtte din otur ha vänt! Nu vill jag snart träffa dej över lite pyssel igen. Sussi, saknar ditt skratt och glada humör! Mia, hoppas du tar med STOOOORA plånboken till Formex så vi kan få lite ny inspiration hos dej framåt våren :)