torsdag 18 mars 2010

Påskpresent utmaning

Här kommer mitt bidrag till Mixens utmaning om påskpresent: En altrat chokladkaka, först inslagen i ett lila pärlemorskimrande papper och sedan dekorerat med en skrynklat lila papper med guldflagor i, men det syns ju tyvärr inte på bilden :( Stämplarna är från Skogstokiga. Slutligen har jag snott ett pappersband i ljuslila runt. Men jag blir gaaaaalen på min blogg! Hur jag än gör, och på vilket håll jag än fotar, så blir bilden på sniskan! Nån som har blogspot och vet hur man gör?? Den här gången fotade jag på tre olika håll, men nog f-n blir bilden vriden åt höger! Hjääääälp mej!





Alla Hjärtans dag-kort

Alltså jag och mina snea bilder... I den här datorn vet inte jag hur man vänder och redigerar bilderna... Därför får ni stå ut med att de kommer på snedden ibland... Ska komma ihåg i fortsättningen att fota på rätt håll. I vår stationära dator på övervåningen har jag photoshop, men det tar sååååå lång tid att ladda upp bilder på nätet på den datorn. Full med skit, antagligen. Men men, här är mina senaste verk. Först ut är en altrad chokladkaka. Så himla kul! Just den här fick brorsonen på 18-årsdagen. Lite pengar att köpa film för och så en god Marabou mjölkchoklad. Papperet jag använt för att slå in chokladkakan är ett blått med pärlemorglans, köpt i min absoluta favoritbutik i London (än så länge...) nämligen Paperchase på Tottenham Court Road. Och snart ska jag dit igen :) Bokstäverna och swirvlarna är stansade i silverpapper. Tre allahjärtans-kort blev det i år, och så här såg de ut. Det blev aldrig nåt deltagande i Mixens utmaning, hann inte :( men det går väl fler tåg.
Och så en gammal grej som inte blivit inlagd här förrän nu, ännu en tändsticksask. Jag lägger ut den ändå eftersom bloggen även är ett arkiv för mej själv. På texten står det "I enkelheten finner du skönheten". Jag har nu hittat två hemsidor där man lagt ut lite olika sigill och biljetter med bra texter att skriva ut och använda, dels till tändsticksaskar och dels till lite vad som helst. En riktigt guldgruva! Ibland är det svårt att komma på nåt bra att skriva när man väl sitter där. Ofta är det ju i sista minuten man sitter där med gå-bort-presenter också...
Hjärnsläpp, men nu vet jag inte om denna tändsticksask redan ligger ute. I så fall får ni den igen. Den fick min vän Lisen i födelsedagspresent i december.


Snart är härliga påsken här, och jag funderar för fullt på hur mina påskkort ska se ut. Har i alla fall altrat en chokladkaka till min vän Lisen, och det kommer bli fler. De kommer i nästa inlägg. Ska delta i Mixens utmaning och den grejen lägger jag i ett eget inlägg.
Ha det gott, alla. Nu ska jag packa färdigt och placera familjen i bilen för avfärd mot fjällen!
Kramar!